Kapitális Horgász Egyesület szezonkezdő horgászversenye (versenykiírás)

kemences horgaszto 06

2018. május 20-án vasárnap rendezi meg a Kapitális Horgász Egyesület évadnyitó egyesületi horgászversenyét. A verseny reggel 7 órától a Kemencés horgásztavon (Balmazújváros közelében) kerül megrendezésre. A versenyen minden egyesületi tagot szívesen látunk, azonban előzetes nevezés szükséges, melyet személyesen a Kapitális horgászboltban 2000 Ft megfizetésével lehet leadni. (a nevezési díjat visszaadjuk megjelenés esetén).

Helyszín:

2010 májusában nyitott meg a Balmazújváros külterületén található Kemencés horgásztó. A mesterségesen létrehozott 4 hektáros vízfelületet körbe lehet járni és a két hosszabbik partjáról lehet horgászni. A vízmélység kb. 1,2-1,8 méter. A tóban fogható amur (3kg-tól 15kg-ig), ponty (1,5kg-tól 6kg-ig), kárász és keszeg. Éjszakai horgászatra is van lehetőség a hét minden napján. Amennyiben a horgász 4 kg feletti halat fog, azt mindenképp vissza kell helyezni a tóba. A horgásztó alkalmas horgászversenyek helyszínének is, melyet a tógazdával előre egyeztetni lehet.

kemences horgaszto bojlis to kemences horgaszto 06

 

Lebonyolítás:

7:00- 7:20 gyülekező

7:20-7:30 sorsolás

7:30-8:00 helyek elfoglalása

8:00 verseny kezdete

13:00 verseny vége

14:00 ebéd, eredményhirdetés

 

Időtartam: 5 óra

Díjazás: Kupa + Ajándékok

Szabályzat:

-Minden versenyző 1 horgászbottal horgászhat, egyetlen egyágú horoggal tetszés szerint választható módon (kivétel pergetés). A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat.

-A verseny során kifogott halat kizárólag hosszú lehetőleg nagy méretű haltartóban kell tárolni. Nagyméretű hal esetén azonnal mérlegelni kell!

-Maximum 40 fő nevezését tudjuk elfogadni

-A versenybe ragadozó hal illetve a tok hal nem számít be

-A versenyen csak Egyesületünk tagjai vehetnek részt

 

Nevezni személyesen a horgászboltunkban. A versenyen csak előre nevezett versenyzők vehetnek részt.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .