Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!

3. Látóképi bojlis találkozó (napról-napra)

Május 2-án immáron harmadik alkalommal indult útjára a Látóképi bojlis találkozó a Pontycentrum Horgász Egyesület szervezésében. Harminc csapat érkezett meg a reggel 7:00-kor kezdődő eligazításra. Az időjárás ez alkalommal nagyon kegyes volt a bepakoláshoz a helyek elfoglalásához sőt talán még túlságosan is, hiszen a nagy meleg rányomja az eredményekre a bélyegét.

Ezeken a találkozókon “versenyeken” engedélyezett a behúzásos módszer, így jóval nagyobb lehetőség nyilik a pontos horgászatra. Az alapvetően helyi csapatokból álló mezőnyt színesíti több igen messziről érkezett csapat is, akik most méretik meg magukat első alkalommal ezen a vízterületen.

A csapatok az alábbi helyeket foglalhatják el

Sorsolás utáni elhelyezkedés

A találkozó résztvevői

Folyamatos eredmények:

 

2018. május 02 19:30

Inox Carp Team

 

2018. május 3 reggel 9:30

 

2018. május 3 20:00

 

2018.május 4. 8:00 – A verseny félidejéhez közeledve már alakulnak az eredmények, egyre szorosabb az állás az élen álló csapatok között, izgalmas végkifejlet várható!

 

2018. május 4. 19:30 – A nap folyamán az ágakban alig-alig volt fogás, a nagy vízen azonban voltak eredményes csapatok, ami átrendezte az élmezőny sorrendjét. A halak továbbra sem kényeztetik el a versenyzőket.

Látóképi Pontybetyárok 14,35kg

2018 május 5. 9:00 – A verseny 3. éjszakáján végre a szeles időjárásnak is köszönhetően a halak étvágya is helyre állt. Szépen fogtak a csapatok, különösen a debreceni ág végén ülő Látóképi Pontybetyárok remekeltek, 14,35 kg súlyú gyönyörű tükrösükkel (képen) már csak 1 kg választja el őket az élen álló Pontycentrum csapatától. Az állás igen szoros az első 5 csapat között, nagyon izgalmas hajrá előtt állunk!

 

2018. május 5. 20:00 – Tórekord fogás a III. Látóképi Bojlis Találkozón! A Halfarkas-Pontycentrum Team gyönyörű, 24,2 kg súlyú tőpontyot (fotók holnap) terelt merítőszákba, mely bizonyosságot adott arra, hogy hatalmas példányok élnek még a tóban, melyek megfogása minden bojlis álma. Köszönjük fiúk, gratulálunk! A halak kapókedve egyre kiszámíthatatlanabb, kevesebb, de darabosabb fogások születtek. A verseny továbbra is nyílt, az utolsó éjszaka fog dönteni. Friss eredményt már csak a díjátadón fogunk közzétenni, kérünk minden versenyzőt, hogy a lefújás után, gyors pakolást követően legkésőbb 13.00 óráig érjen a központi sátorhoz, hogy közösen gratulálhassunk a legeredményesebbeknek! 11 órára már kész az ebéd, melyre folyamatosan minden versenyzőt szeretettel várunk!

Végeredmény:

Csapatunk szektorában a harmadik helyet érte el, amelyhez gratulálunk a srácoknak. Minden résztvevőnek jár a taps a szervezőknek pedig a pacsi!

 

Abszolút első helyezett lett a hármas szektorból a Pontycentrum csapata 213 kg megfogott hallal, amelyet a kettes szektor legjobbjai a Látóképi pontybetyárok követtek, míg az abszolút harmadik az egyes szektor első helyezett csapata az Inox Carp Team lett.

3. Látóképi bojlis találkozó (napról-napra) bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00