A HBM-I Szövetség kapta meg a DATE tavat

A HBM I Szövetség kapta meg a DATE tavat

Tisztelt Horgásztársak! Örömmel tájékoztatjuk Horgásztársainkat, hogy 2018. április 5.-i hatállyal a Magyar Országos Horgász Szövetség alhaszonbérleti szerződést kötött a Látóképi horgásztó – ismertebb nevén DATE tó – horgászati célú hasznosítására Szövetségünkkel. Mielőtt a horgászat beindul  a vízen, Szövetségünk karbantartási munkálatokat fog végezni 2018. április15-május 15 közötti időszakban.

A HBM I Szövetség kapta meg a DATE tavat A HBM I Szövetség kapta meg a DATE tavat 2

Akik a vízre éves területi engedélyt szeretnének váltani azt a Szövetség irodájában tehetik meg 2018. május 15. után. Mivel a víz nyilvántartott területe 3,00 ha, így limitálva lesz a kiadott éves területi engedélyek száma.

A HBM I Szövetség kapta meg a DATE tavat 3 A HBM I Szövetség kapta meg a DATE tavat 4

A tó hasznosításának további feltételeiről a Szövetség Intéző Bizottsága dönt, melyről a későbbiekben tájékoztatással élünk

 Ezúton tájékoztatunk minden horgászt, hogy a tájékoztató levél megjelenésével egy időben mindennemű horgászat csak és kizárólag a Szövetség által kiadott éves területi engedély bírátokban lehetséges.   
A HBM I Szövetség kapta meg a DATE tavat 5

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .