Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!
Horgászkártya
Kapitális Horgász Egyesület
Decemberi nyitvatartás

Megérkeztek üzletünkbe a területi engedélyek

A mai naptól gőzerővel elkeztük az állami jegyek érvényesítése mellett a területi jegyek kiadását is. Külön kiemelném, hogy Szövetségünk ebben az évben több olyan jegytipust is kialakított, amely a horgászok kényelmét és a horgászat egyszerűsítését szolgálja.

-A napijegy kiemelkedő a szememben, amely a Szövetség kezelésében lévő összes horgászvízre jó a kiadott napon. Példaként: a Keletire akarunk menni, de az bezavarosodott, akkor nem kell kidobnunk a jegyet hiszen átmehetünk a Nyugati főcsatornára is vele, az hátha nem zavaros és így tovább.

-A Sporthorgászoknak is kedveztek a megyében, hiszen lehetőség van éves sport jegy vásárlására, amely a megye összes a Szövetség által kezelt horgászhelyére érvényes, hal megtartására nem jogosít (megváltása horgászversenyen való részvételhez kötött)

-Az éves teljes árú megyei jegy is újítás, amely szintén minden a Szövetség által kezelt horgászhelyre érvényes és halat is el lehet hozni vele.

 

Köszönjük a Szövetségnek, hogy meghallgatják a horgászok véleményét, ötleteit és folyamatosan építik be azokat a megyei horgász életbe.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00

Szállítás

Futárral: 1490 Ft

Pick Pack pont: 990 Ft

Ingyenes 20.000 Ft felett!!!