Megyei horgászbál a Szövetség szervezésében (Elmarad)

horgaszbal

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége MEGYEI HORGÁSZBÁLT szervez 2018. március 03-án 18.00 órától 01.00 óráig a debreceni Hajdúsági étterembe (a „Gödörbe”). Létszám: a maximális, kényelmes kapacitás 80 fő. A teljes étterem rendelkezésre áll, azon más vendégekkel nem kell osztozni. A nagyteremben lesz a vacsora a kisterem a táncterem.

horgaszbal
Illusztráció

Menü:

-érkezéskor frissen sült vendégváró mini pogácsák lesznek felrakva az asztalokra többféle ízben (sajtos, köménymagos, szezámmagos). Az ételeknél lesz egy olyan, ami inkább „férfias”, és egy olyan étel, amit a hölgyeknek ajánl az étterem személyzete:

-A menü: Hortobágyi pecsenye (hagymás kolbászos raguval töltött sertéskaraj) tepsis burgonyával, párolt lilakáposztával.

-B menü: Aszalt szilvával, sajttal töltött csirkemell rántva, burgonyakrokettel, párolt rizzsel, édes kompóttal.

-Desszert: minden vendég kap 3 darab mini rétest almást, túróst, meggyest.

Az előzetes tárgyalásnak megfelelően minden vendég vihet be az étterembe fogyasztásra röviditalt, de sört, bort, üdítőt, ásványvizet nem.

A talpalávalót élő zene biztosítja.

Belépőjegy ára 5.000 Ft./fő

A megyei horgászbálon befolyt pénzösszeg egy részét a nyárra tervezett horgásztáborra kívánjuk fordítani!

Tombola ajándék felajánlásokat köszönettel fogadunk.

Jelentkezni 2018. január 15-től január 26-ig lehet a Szövetség irodájában a belépőjegy befizetésével egy időben.  A belépőjegy árának visszatérítésére a bál megtartása esetén nincs lehetőség. Amennyiben az étterem kapacitása (80 fő) a meghirdetett jelentkezési idő előtt betelik abban az esetben értesítéssel élünk. 50 főtől kevesebb jelentkező esetén nem tartjuk meg a bált, akkor a befizetett belépőjegy árakat visszafizetjük.

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .