Évkezdő akciós hétvége

jan kupon

Elkezdődött a 2018-as év és mi is megkezdjük az akciós készletmegsemmisítő hadjáratunkat. Január 12-13-14-én minden vásárlónknak 20% kedvezményt biztosítunk a Kishegyesi úti üzletünkben történő vásárlása esetén. Legyen az ágy, szék, horog vagy esetleg csontkukac minden esetben jár a kedvezmény. Azonban a már akciós termékek árából további kedvezményt nem tudunk biztosítani. Ezen felül minden vásárlónk akinek a már akciós végösszege eléri a 10.000 forintot, további ajándékkal kedveskedünk!jan kupon

Kisbetűs rész: Az akció csak az üzletben készleten lévő termékekre vonatkozik. A már akcióban lévő termékek árából további kedvezményt nem tudunk adni.

Gyertek el, hogy mindenkinek megérje!

5 thoughts on “Évkezdő akciós hétvége

  1. Vásárolnék a webáruházból, de itt a kiírás szerint csak az üzletben történő vásárlásra van kedvezmény….Ami e-mailt kaptam abban nem így van…..linkelem
    Elkezdődött a 2018-as év és mi is megkezdjük az akciós készletmegsemmisítő hadjáratunkat. Január 12-13-14-én minden vásárlónknak 20% kedvezményt biztosítunk a Kishegyesi úti üzletünkben történő vásárlása esetén és áruházunkban egyaránt. Legyen az ágy, szék, horog vagy esetleg csontkukac minden esetben jár a kedvezmény. Azonban a már akciós termékek árából további kedvezményt nem tudunk biztosítani. Ezen felül minden vásárlónk akinek a már akciós végösszege eléri a 10.000 forintot, további ajándékkal kedveskedünk!
    Üdv:Atesz

    1. Kedves Sebők. Az emailben kapott üzenetben található egy „kupon kód” amely az online vásárlás alkalmazásakor felajánlja, hogy használja. Amennyiben használja, akkor a rendszer automatikusan -20% leszámol azokból a termékekből amelyekből valóban jár a kedvezmény.

      Természetesen a rendelés leadása után is van mód a kód használatára, amelyet beállítunk önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .