2017 októberében indítjuk a pergető szezont

Amikor megérkezik az első csípős hideg, attól kezdve a ragadozó halak is intenzívebbé válnak több táplálékot vesznek magukhoz. Úgy gondoljuk, hogy októberben szeretnénk a ragadozó halak horgászatát megkönnyíteni ezért egy nagyszabású akcióval várunk benneteket.

Az októberi hónapban minden az üzletben megtalálható műcsalikra 20% kedvezmény jár. Természetesen ha online rendelsz akkor is megkapod a kedvezményt, csak legyen a megrendelt termék készleten az üzletben.


 

Pergetéssel kapcsolatos horgászbotokra és orsókra október 1-től október 31-ig 10% kedvezményt adunk, amennyiben kombóban azaz orsót és botot egyidejűleg vásárolsz akkor 15% kedvezmény jár! Ebben az esetben is jár a kedvezmény az online vásárláskor.


 

Az akció október 31-ig illetve a készlet erejéig tart. Az üzlet és weboldalunk készlete nem megegyező így az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük az előzetes egyeztetést. A kedvezményes más akciós termékekkel nem összevonhatóak, arra azonban van lehetőség, hogy az eredeti árból vonjuk le a kedvezményt.

üdvözlettel: Kapitális csapata

 

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .