0
Your Cart

2017 októberében indítjuk a pergető szezont

Amikor megérkezik az első csípős hideg, attól kezdve a ragadozó halak is intenzívebbé válnak több táplálékot vesznek magukhoz. Úgy gondoljuk, hogy októberben szeretnénk a ragadozó halak horgászatát megkönnyíteni ezért egy nagyszabású akcióval várunk benneteket.

wobblerek

Az októberi hónapban minden az üzletben megtalálható műcsalikra 20% kedvezmény jár. Természetesen ha online rendelsz akkor is megkapod a kedvezményt, csak legyen a megrendelt termék készleten az üzletben.

[wpcsp id=”70121″]


 

kombo

Pergetéssel kapcsolatos horgászbotokra és orsókra október 1-től október 31-ig 10% kedvezményt adunk, amennyiben kombóban azaz orsót és botot egyidejűleg vásárolsz akkor 15% kedvezmény jár! Ebben az esetben is jár a kedvezmény az online vásárláskor.

[wpcsp id=”70122″]


 

1100x250 oktober k

Az akció október 31-ig illetve a készlet erejéig tart. Az üzlet és weboldalunk készlete nem megegyező így az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük az előzetes egyeztetést. A kedvezményes más akciós termékekkel nem összevonhatóak, arra azonban van lehetőség, hogy az eredeti árból vonjuk le a kedvezményt.

[wpcsp id=”70125″]

üdvözlettel: Kapitális csapata

 

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére