Horgászvezetők találkozója Püspökladányban

horgaszvezetok talalkozoja 3

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 2017. szeptember 9-én a Püspökladányi Ifjúsági Házban hagyományteremtő szándékkal horgászvezetők találkozóját szervezte meg. A közel egy hónapja meghirdetett rendezvényre 31 fő horgászvezető jelentkezett és jött el. A kilenc órakor kezdődő találkozó sikerét a négy meghívott előadó is garantálta.

horgaszvezetok talalkozoja 3

-A Földművelésügyi Minisztérium képviseletében jelen lévő Csikai Csaba Sándor a hatályos, horgászattal és halgazdálkodással kapcsolatos jogszabályokról adott tájékoztatást.

-A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt  Csachné Rubint Etelka képviselte, aki az Állami Halőri Szolgálat munkájáról adott áttekintést.

-A MOHOSZ Horgászati Osztályvezetője Zellei Ágnes, a horgászvizek al-haszonbérletérő, a vizek kijelöléséről és egyéb aktuális kérdésekről tartott tájékoztatót.

-A Hajdú Bihar Megyei Kormányhivatal Halászati Felügyelője Pintye Tamás a megyei hatósági gyakorlatról beszélt.


horgaszvezetok talalkozoja 2

horgaszvezetok talalkozoja

Valamennyi előadó több kérdést kapott a horgászvezetőktől. Volt több olyan felvetés, amelyeket az előadók hatáskör hiányában nem tudtak megválaszolni. Szövetségünk ezeket a kérdéseket össze szedve továbbítja az illetékesek felé. A kiírásunk szerint az önköltséges ebéd elfogyasztását követően lehetőség volt a napot egy horgászattal zárni a helyi négyes tavon.

horgaszvezetok talalkozoja 4

Köszönet illet minden résztvevőt az aktivitásért! A találkozóról készült videó összefoglalót a közeljövőben oldalunkon az érdeklődők megtekinthetik.

A Szövetség vezetése ígérni tudja, hogy a későbbiekben más hatóságok képviselőit is meghívja a hasonló rendezvényére.

 

Debrecen, 2017. szeptember 9.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .