Kapitális Horgász Egyesület őszi szezonzáró horgászversenye (Megtelt)

2017. október 8-án vasárnap rendezi meg A Kapitális Horgász Egyesület őszi szezonzáró horgászversenyét. A verseny reggel 7 órától a Sziki horgásztavon (Balmazújváros közelében) kerül megrendezésre. A versenyen minden egyesületi tagot szívesen látunk, azonban előzetes nevezés szükséges, melyet személyesen a Kapitális horgászboltban, vagy akár telefonon is megtehetsz 0652/739-299 telefonszámon.

Helyszín:

A Sziki tó 1991-ben létesült a Hortobágyi Nemzeti Park szélén, Balmazújvárostól kb.1 km-re a helybeli „SELLŐ” horgászegyesület tagjainak minél teljesebb körű horgászlehetőség biztosítására. Később a tagság hozzájárulásával napijegyes horgásztatásra is lehetőség nyílott. A tó felülete nád foltokkal tarkított, hol csak 60 cm máshol meg 3m mély. A folyamatos telepítéseknek köszönhetően szinte minden horgász eredményesen távozik a tóról. A tó környezete folyamatosan karban tartott a tagság által végzett társadalmi munka nyomán.

Lebonyolítás:

7:00- 7:20 gyülekező

7:20-7:30 sorsolás

7:30-8:00 helyek elfoglalása

8:00 verseny kezdete

13:00 verseny vége

14:00 ebéd, eredményhirdetés

Időtartam: 5 óra

Díjazás: Kupa + Ajándékok

Szabályzat:

-Minden versenyző 1 horgászbottal horgászhat, egyetlen egyágú horoggal tetszés szerint választható módon (kivétel pergetés). A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat.

-A verseny során kifogott halat kizárólag hosszú lehetőleg nagy méretű haltartóban kell tárolni. Nagyméretű hal esetén azonnal mérlegelni kell!

-Maximum 50 fő nevezését tudjuk elfogadni (MEGTELT)

-A versenybe ragadozó hal illetve a tok hal nem számít be

-A versenyen csak Egyesületünk tagjai vehetnek részt

Nevezni telefonon (52/739-299) illetve személyesen a horgászboltunkban. A versenyen csak előre nevezett versenyzők vehetnek részt.

3 thoughts on “Kapitális Horgász Egyesület őszi szezonzáró horgászversenye (Megtelt)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .