Hajdú-Open horgászverseny a Dr. Veres Ferenc versenypályán (versenykiírás)

20090919hajduopen

A Kapitális horgászbolt és egyesület még csak horgászportálként üzemelt, amikor Török Lászlóék az egyik balmazújvárosi horgász egyesület vezetői megálmodták a Hajdú-Open-t, amelyet érdekes módon mindig a finomszerelékes verseny szezon végére időzítettek. Ezt a versenysorozatot viszi tovább a Top-Fish Sporthorgász Egyesület amely évben is megrendezi a sok éves múltra visszatekintő Hajdú-Open horgászversenyt. A verseny egy fordulóban, négy órában lesz lebonyolítva. A verseny ideje: 2017. szeptember 3.vasárnap. Helye: Keleti-főcsatorna (Dr. Veres Ferenc Versenypálya). Nevezési határidő: 2017.08.30.

wpid hajdu open horgaszverseny 2011 09 04 066
Fotó az első Hajdú-Openről amelyet még a Látóképi víztározón rendeztek

Nevezési feltételek:

-Jelentkezést telefonon fogadunk el

  • Krakkó Tamás: 0630-935-2389
  • Dobos János: 0630-574-3389

Nevezés:

  • A nevezők létszámától függően a versenyt szektorbontással bonyolítjuk le, a szektorokban elért helyezési számok összesítése adja a verseny végeredményét. Azonos pontszám esetén a nagyobb fogott súly, majd a fogott darabszám a meghatározó.
  • A versenypálya adottságai miatt az első 34versenyző jelentkezését tudjuk csak elfogadni.
  • A versenyzők 1 könnyű úszós készséget használhatnak 1 horoggal, a finomszerelékes országos versenyszabályzatnak megfelelően. Fordulónként a versenyzők maximálisan 20 liter etetőanyagot (a felhasznált föld mennyiségével együtt) és 2,5 liter élő anyagot használhatnak fel, melyből a szúnyoglárva mennyisége nem haladhatja meg a 0,5 litert, ebből a horogra szánt tűzőszúnyog mennyisége a 0,125 litert.
  • Nevezési díj 3000 Ft/fő, melyet reggel a helyszínen kell befizetni.

A verseny lebonyolítása: 

-05:00 – gyülekező, regisztráció, sorsolás

-05.45 -től rajthelyek elfoglalása, felkészülés

-07.20 -től alapozó etetés megkezdése

-07.30 -11.30verseny

-11.30-tól mérlegelés, ebéd

 

A korai kezdés és a feszes menetrend érdekében kérek mindenkit, hogy a kiírásnak megfelelően időben érkezzen. Annak érdekében tettük a megszokottnál korábbra a versenyt, hogy a fogási esélyeket javítani tudjuk. Tapasztalataink alapján a kora reggeli időszakban sokkal aktívabbak a vízlakók. Jó hangulata lesz a napfelkeltében történő felkészülésnek! Kérem, hogy autóval a korábbi gyakorlatnak megfelelően most is a gát tetején parkírozzatok, a gát alá, a vízpartra autóval senki ne menjen le annak ellenére sem, hogy a közvetlen vízpartra vezető út nem lesz lezárva.

A jelentkezők létszámától függően gondoskodunk reggeliről, illetve ebédről.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

Üdvözlettel: Dobos János, Krakkó Tamás

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .