Nyerd vissza vásárlásod összegét

szulinao

Kedves vásárlóink! 2008. május 28-án indult útjára weboldalunk, amely most vasárnap tölti kilencedik születésnapját. Ebből az alkalomból szeretnénk kedveskedni nektek az alábbi akcióval. Ezen a napon nem lesz semmi akciósabb, nem lesz semmi más, csak annyiból, hogy aki a vasárnapi  napon vásárol üzletünkben az visszanyerheti vásárlása teljes összegét egy vásárlási utalvány formájában.

szulinao

Mit is kell tenni, hogy részt vegyél ebben az akcióban. Gyere el vasárnap üzletünkbe és a vásárlásod blokkjára írd rá neved és telefonszámod, majd dobd bele a gyűjtődobozba, sőt aki online vásárol az is bekerül a dobozba. Hétfőn pedig várd hívásunk, hogy te vagy-e a nyertes. Ennyire egyszerű, mint egy fakocka. Sok sikert nektek, nekünk pedig sok vásárlót!

kapitalis horgaszbolt debrecen
Kapitális Horgászbolt 4031, Debrecen Kishegyesi út 146.

 

Az akcióban csak és kizárólag a 2017. május 28-án leadott rendelések, május 28-án kiadott blokkok vesznek rész. A már megrendelt terméket vasárnap átvenni kívánó vársárlók nem vesznek részt ebben az akcióban.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .