Szobából a szabadba – Gyermek horgászverseny

Ebben az évben is megrendezzük immár a nyolcadik gyermek horgász versenyt 0-15 éves korig. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, most is olyan helyszínt kerestünk az esemény lebonyolítására, ahol azok a gyerekek és szülők is találnak maguknak szórakozási és pihenési lehetőséget, akik nem szeretnek horgászni, de szeretik a természetet. A Csali Butik horgászbolt és a Debreceni Csali Horgász Egyesület hagyományos „szobából a szabadba” gyermek horgász versenyét 2017. május 13-án szombaton rendezzük meg a Tüskevár-horgásztavon.

Hol is helyezkedik el pontosan a horgásztó?
A Horgásztó a 33-as főútvonalon – Füzesabony felé haladva – a Kelet Főcsatorna hídján átkelve a balra kanyarodva a Nádudvari úton közelíthető meg. Tábla jelzi a megfelelő haladási irányt. 2 km-t haladva szintén tábla jelzi, bal kéz felé a „TÜSKEVÁR” feliratú kapun behajtva kb 100 métert földúton haladva a tó partján találjuk magunkat.
A hatályos jogszabályok, melyek a horgászatra vonatkoznak, a tó saját házirendje továbbá tanácsok és egyéb segédanyagok, információk a tóban élő halakról és kifogásukról: A horgászverseny után a kifáradt horgászpalántákat palacsinta partival várjuk, illetve, azok, akik nagyon megéheztek lehetőségük van egy ebéd – egy tál étel – elfogyasztására igény szerint.


A nevezési díj 2.000,-Ft/fő.
A versenyzők két kategóriában nevezhetnek, 0-8 éves valamint 9-15 éves korig. Mindkét kategóriában az első három helyezettet serleggel jutalmazzuk, a többi helyezettek érmet kapnak részvételükért. Ezen felül természetesen különböző tárgyjutalmakkal kedveskedünk a résztvevőknek.
Töltsünk el egy kellemes napot a szabadban!

VERSENYKIÍRÁS:
– Horgászni csak egy bottal és egy horoggal, bármilyen horgászmódszerrel
– Etetőanyag és csali nincs korlátozva.
– Pergetés tilos
– Karikás haltartó használata kötelező!
– Aki rendelkezik ponty matraccal, hozza magával, de bérelni is lehet nagy hal kifogása esetére.
– Szülők vagy hozzátartozók segíthetnek a versenyzőnek.
– A kifogott hallal való kíméletes bánásmódot mindenkitől elvárjuk.
– Nevezési díj: 2.000,- Ft/versenyző.

Nevezni 2017. május 11-ig a Csali Butik horgászboltban személyesen, a nevezési díj befizetésével egyidejűleg lehet. Igény esetén 1.000,- Ft/fő ellenében egy tál ételt biztosítunk.

A rendezvényt minimum 20 versenyző nevezése esetén tartjuk meg!

Érdeklődni telefonon az 52/490-759 vagy a 70/315-2109 ill. 70/314-7952 telefonon lehet.

A verseny programja:
08:00 – 08:30-ig gyülekező, regisztráció
08:30 – 09:00-ig felkészülés, etetés
09:00 – 12:00-ig verseny
12:00 – 12:30-ig mérlegelés, eredményhirdetés
12:30 – ebéd, palacsinta parti

Díjazás:
1-3. helyezett (kupa, oklevél, érem)
4- helyezettől (érem)
Legkisebb és legnagyobb halat fogó (oklevél és tárgynyeremény)

Szponzorok támogatását szívesen fogadjuk.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .