Társadalmi munka felhívás

keletifeeder14

Tisztelt Horgászegyesületi Vezetők, Horgásztársak! Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége az idei horgászverseny szezonra kialakítja a Keleti-főcsatorna Balmazújvárosi szakaszán a Balmazújvárosi vízszintszabályozó és a Böszörményi közúti híd között a versenypályáját.

Újabb állomáshoz érkezett a kivitelezés, a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság engedélyével, annak szakmai felügyelete mellett nád gyérítésre került sor a parton. Ezen munkálatok befejezése után kezdődött a horgászhelyek kialakítása, ahova a geotextiliára osztályozott sóder került.  A kialakított horgászhelyek száma 34, melyből 10 horgász helyen még vannak sóder egyengetési, lapátolási munkák.

keletifeeder14
fotó forrása: horgaszfirkasz.hu

A fenti munkák elvégzéséhez kérünk olyan önként jelentkező horgásztársakat akik a horgászhelyek kialakításában tudnának segíteni.  A munkák 2017. április 14-én 8:00-11:00 óra között kerülnek végrehajtásra, amihez kérjük, hogy a munkavégzéshez hozzon magával lapátot. A munkákat koordinálja Krakkó Tamás a Szövetség Intéző Bizottságának versenyfelelőse.

A munkavégzés után egytál étel lesz biztosítva, ezért az alapanyag beszerzés végett kérjük, hogy legkésőbb 2017. április 13-ig jelentkezzenek a munkában résztvevők az alább telefonszámon 06 30/935 2389, vagy a krakko.tamas@gmail com elérhetőségek egyikén.

 

Debrecen, 2017. 04.11.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .