Minden pergető termékre -20% márciusban

20

Sok horgásztárstól hallottuk, hogy megismerkedne a pergetéssel, de nem szeretne sok pénzt szánni rá. Jómagam azt vallom, hogy sajnos a silány minőségű áruval a pergetés élménye lecsökken, így azoknak akiknek akár megtetszhetne a pergetés, de felszerelésnek egy rosszabb minőséget választottak azok nem fognak többé ezzel a fajtájával foglalkozni a horgászatnak. Sajnos nem mi döntjük el kinek mennyi félretett pénze van erre a hobbijára, de abban tudunk segíteni, hogy a márciusi hónapban a Kapitális horgászboltban (4031, Debrecen Kishegyesi 146.) -20% kedvezményt biztosítunk a készleten található pergető felszerelésekből, legyen az bot, orsó, pergető táska, damil, zsinór vagy bármilyen kiegészítő. (A már akciós termékekre további akció nem érvényesíthető.)

Azok se csüggedjenek, akik az ország másik oldalán látják ezt az akciót, de irreális távolság lenne a hozzánk történő utazás, hiszen ha leadják rendelésüket, akkor telefonon egyeztetjük, hogy a megrendelt termék van-e aktuális készletünkön, ha nincs akkor azt tudjuk e kedvezményes áron rendelni és küldeni nekik.

pergeto akcio k

Akik már jártak nálunk tudják, hogy a felhozatal busás, pergetésben igen jó a választékunk. Várunk benneteket, hogy a tilalmak után új felszerelésetekkel vegyétek célba a ragadozókat!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .