Megyei Egyéni Horgászbajnokság (MEHB) versenykiírás

Szövetségünk ez évben első alkalommal rendezi meg a kétfordulós úszós finomszerelékes Megyei Egyéni Horgászbajnokságot (MEHB), melyre a tagegyesületek versenyzőit szeretettel meghívja.

A verseny ideje: 2017. április 30. (vasárnap)
Helye: Keleti-főcsatorna (balmazújvárosi duzzasztó és a híd közötti szakasza)
Nevezési határidő: 2017.04.15.

Nevezési feltételek:

-Írásos jelentkezés a horgaszverseny@mohosz.t-online.hu e-mail címre
-Hajdú-Bihar megyei horgászegyesületi tagság megléte(kettős tagsággal rendelkező versenyzők is nevezhetnek)


-A verseny mindkét fordulójának végig horgászása
-A nevezők létszámától függően a fordulókat szektorbontással bonyolítjuk le, a szektorokban elért helyezési számok összesítése adja a verseny végeredményét. Azonos pontszám esetén a nagyobb fogott súly, majd a fogott darabszám a meghatározó. Azon versenyzők, akik az OHCSB válogatón is indulnak, a fordulókban szerzett abszolút pontszámukat viszik magukkal az OHCSB válogató sorozatba is. További részletek az OHCSB válogató versenykiírásban.

Azon horgászok, akik a 2017. évre Országos horgászsport területi jegyet váltottak, a versenyen való részvétel után igazolást kapnak a Magyar Országos Horgász Szövetség felé megyei szintű bajnokságon való részvételről.

A versenyzők 1 könnyű úszós készséget használhatnak 1 horoggal, a finomszerelékes országos versenyszabályzatnak megfelelően. Fordulónként a versenyzők maximálisan 17 liter etetőanyagot (a felhasznált föld mennyiségével együtt) és 2,5 liter élő anyagot használhatnak fel, melyből a szúnyoglárva mennyisége nem haladhatja meg a 0,5 litert, ebből a horogra szánt tűzőszúnyog mennyisége a 0,125 litert.

Nevezési díj 5.000,- Ft/fő, melyet legkésőbb a nevezési határidő lejártáig a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 11738008-20014483 számú magánbankszámlára történő utalással, vagy személyesen a szövetség irodájában lehet befizetni. A horgász szövetség által elfogadott nevezéseket visszaigazoljuk. Azon horgászoknak, akik az érvényes nevezésük ellenére a verseny mindkét fordulóján nem vesznek részt, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni, továbbá a 2018. és 2019. évi Megyei Egyéni Horgász Bajnokságban nem tudjuk nevezésüket elfogadni.

A verseny lebonyolítása:

1.forduló:
05.30-06.00?ig gyülekező

06.15regisztráció megnyitó, szabályismertetés,

06.30 sorsolás (mindkét forduló sorsolása)

07.00-tól rajthelyek elfoglalása, felkészülés

08.55-től alapozó etetés megkezdése

09.00-12.00 verseny

12.00-tól mérlegelés, ebéd

2. forduló:

13.00-tól rajthelyek elfoglalása

14.55-től alapozó etetés megkezdése

15.00-tól verseny

18.00-tól mérlegelés, eredményhirdetés

A versenyre jó felkészülést, eredményes versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel: Krakkó Tamás

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .