0
Your Cart

Megyei Egyéni Feeder Bajnokság (MEFB) versenykiírás

Szövetségünk ez évben első alkalommal rendezi meg a Megyei Egyéni Feeder Bajnokságot (MEFB), melyre a tagegyesületek versenyzőit szeretettel meghívja.

A verseny ideje: 2017. május 14. (vasárnap)

Helye: Keleti-főcsatorna (balmazújvárosi duzzasztó és a híd közötti szakasza)

Nevezési határidő: 2017.04.30.

Nevezési feltételek:

-Írásos jelentkezés a horgaszverseny@mohosz.t-online.hu e-mail címre
-Hajdú-Bihar megyei horgászegyesületi tagság megléte(kettős tagsággal rendelkező versenyzők is nevezhetnek)
-A nevezők létszámától függően a fordulókat szektorbontással bonyolítjuk le, a szektorokban elért helyezési számok összesítése adja a verseny végeredményét. Azonos pontszám esetén a nagyobb fogott súly, majd a fogott darabszám a meghatározó.

A versenyzők az országos feeder versenyszabályzatban meghatározott szabályok szerint horgászhatnak (http://ovhb.hu/index.php/versenysport/ovhb/versenyszabalyzatok/190-hivatalos-feeder-vsz).

Fordulónként a versenyzők maximálisan 12 liter etetőanyagot (a felhasznált föld mennyiségével együtt) és 2,5 liter élő anyagot használhatnak fel, melyből a szúnyoglárva mennyisége nem haladhatja meg a 0,5 litert, ebből a horogra szánt tűzőszúnyog mennyisége a 0,125 litert. A horgászbot maximális hossza 420 cm. A verseny kezdetét megelőző 10 percben etetni csak  a nemzetközi szabályzatban megengedett open end kosárral szabad, melynek maximális mérete 5x7cm. A szereléken csak open end (mindkét végén nyitott) kosár használható. Csak csúszó szerelék alkalmazható, az előke hossza minimum 50 cm lehet.

Nevezési díj 5.000,- Ft/fő, melyet legkésőbb a nevezési határidő lejártáig a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 11738008-20014483 számú magánbankszámlára történő utalással, vagy személyesen a Szövetség irodájában lehet befizetni.A horgász szövetség által elfogadott nevezéseket visszaigazoljuk. Azon horgászoknak, akik az érvényes nevezésük ellenére a versenyen nem vesznek részt, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Azon horgászok, akik a 2017. évre Országos horgászsport területi jegyet váltottak, a versenyen való részvétel után igazolást kapnak a Magyar Országos Horgász Szövetség felé megyei szintű bajnokságon való részvételről.

 

A verseny lebonyolítása:

06.30-07.00 gyülekező

07.00regisztráció, megnyitó, szabályismertetés

07.30 sorsolás

08.00-tól rajthelyek elfoglalása, felkészülés

09.50-től alapozó etetés megkezdése

10.00-15.00 verseny

15.00-tól mérlegelés, eredményhirdetés, ebéd

A versenyre jó felkészülést, eredményes versenyzést kívánunk!

Debrecen, 2017.02.07.

Üdvözlettel: Krakkó Tamás

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére