0
Your Cart

OHCSB-n induló 2016-os Hajdú-Bihari csapatról

A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége ez évben is horgászcsapatot indít a Maty-éren 2016.07.16-17-én megrendezésre kerülő Országos Horgászcsapat Bajnokságon.  A csapat 11 főből áll, mely a következőképpen tevődik össze.  1 csapatvezető, 1 edző, 4 felnőtt + 1 tartalék, 1 nő, 1 U25, 1 U20, és 1 U15 korú versenyző. Ez évben is válogató versenysorozat keretein belül dőlt el  az, hogy a csapatversenyre mely horgászok utazhatnak el.  A négy fordulós válogató verseny mindegyik fordulóját az Ohati tavon tartottuk, melyen a versenyzők bizonyíthatták felkészültségüket.

ohati_4_horgaszto_02

Adottságilag megyénkben ez a hasonlít leginkább a szegedi körülményekhez, hiszen keszeget, kárászt, valamint pontyot kellett fogni rakós bottal a sikerességhez.  Az így kialakult csapat a következő:

Felhősi István, Takács János, Dobos János, Kovács Antal, Mónus Tamás, Németi Krisztina, Csővári Tamás (U25), Nagy Dénes (U20), ifj. Csirkés Péter (U15).

A versenyre való utazás előkészületei a napokban is zajlanak, versenyzőink folyamatosan készülnek. Felkészülésünket segíti, hogy az OHCSB előtti hetekben zajlik az Egyéni Magyar Bajnokság selejtezője, valamint a Korosztályos és Női Magyar Bajnokság. Radácsi Kristóf és Németi Krisztina révén mindkettőben érdekeltek vagyunk, onnan értékes információkhoz juthatunk. Kristóf ugyan nem jön velünk az OHCSB-re, mivel az Európa Bajnokságra utazó felnőtt csapat segítőjeként ő is utazik a válogatottal.

OHCSB 2013 166

Csapatunk 07.14-én csütörtökön hajnalban indul Szegedre, az utazás napján máris lehorgásszuk az első tréninget, majd pénteken kötelező edzés. Szombaton és vasárnap két fordulóban zajlik a verseny. A tavalyi Velencei-tavi OHCSB-n megyénk csapata ismét az első osztályba jutott. Az induló csapatok létszámáról egyelőre nem rendelkezünk információval, bár a nevezési határidő már lejárt.

Az utazást követő eseményekről igyekszünk rövid tájékoztatásokkal szolgálni a megyei horgászportálok részére, ahonnan az érdeklődők hitelt érdemlően tájékozódhatnak majd.

Sporttársi üdvözlettel: Krakkó Tamás

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére