Éves területi jegy visszaváltás a Látóképi víztározón

latokep 2016 eves

A Ponty Centrum Horgász Egyesület ígéretének megfelelően lehetőséget biztosít a horgászjegyek visszaváltására azoknak, akik nem kívánnak az új szabályrendszer keretei között a továbbiakban a Látóképi-tározón horgászni. A visszaváltásra 2016. június 05-ig van lehetőség. A visszaváltani kívánt jegyet a PCHE székhelyére (4225 Debrecen, Telek u. 46) tértivevényes levélben kell visszaküldeni. A területi jegy visszaküldésén túl nyilatkozni kell, hogy a területi jegy árát milyen számlaszámra lehet visszaküldeni (akik nem rendelkeznek folyószámlával, azok kérhetik, a postai utalványon, lakcímre történő kézbesítést), valamint arról, hogy a horgász a továbbiakban nem kíván a Látóképi-tározón horgászni. Emellett szeretnénk, ha megírná mi vezette arra, hogy nem akar a továbbiakban a tározón horgászni.

One thought on “Éves területi jegy visszaváltás a Látóképi víztározón

  1. T. „Hivatal”!
    Elég kevés időt adtak a horgászoknak, hogy megismerve és átgondolva a kialakult helyzetet és körülményeket az engedély további sorsáról döntsenek.(pl:lehetne legalább 2hét és nem egy pár nap)
    Nem szerencsés az év elején megváltott kedvezményes -nyugdíjas- jegyek darabszám- és éves súlykorlátozását ‘ugymond menetközben változtatni.(Egy bot egy horoggal egy ponty- jó hogy nem zsebpeca)
    Egyértelműnek látszik a szándék: csak a horgászoknak ne kedvezzünk, mikor mindenütt arról hallani, hogy minél többen horgásszanak kedvező körülmények között.
    Üdvözlett: Antal

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .