0
Your Cart

Nyílt Páros Harcsafogó horgászverseny a Kiserdei víztározón (versenykiírás)

Nyílt Páros Harcsafogó horgászverseny a Kiserdei víztározón. Április 16 szombat délután 18 órától vasárnap reggel 6 óráig. Gyülekező 17 óra a vaskapunál. Egy csapat négy készség tetszőleges módszerrel lehet szektoron belül pergetni is lehet. A horgászhelyek sorsolás útján lesznek kihúzva. Az első harminc csapat nevezését tudjuk elfogadni előre nevezéssel. Nevezni lehet Gyüre Imre 30/685-0046 illetve Dóró Károly 30/310-0460 telefonszámon.

megyei-harcsafogo-verseny-latokepi-viztarozo-2013-05

Csónak használata engedélyezett a behordás és fárasztás idejére. Sötétedés után gépjárművel közlekedni tilos. A szektoron belül új horgászhelyet létesíteni tilos. A fogott harcsák elvihetők. Díjazás utalványok kupák. Nevezési díj 3000 Ft/csapat. Díjazva lesz a súlyra legtöbbet fogó csapat és a legnagyobb halat fogó horgász. Az egyéb ragadozó halat azonnal kíméletesen vissza kell engedni. Az esetleges szabálysértés azonnali kizárást von maga után. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Derecskei Sporthorgász Egyesület.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére