Elkezdődött a jegyértékesítés a Nyugati főcsatornára, HTVR tápcsatornára és a Látóképi víztározóra

A mai reggelen ismét úti célként tűztem ki a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség irodáját, immáron négy nap alatt harmadjára. Az eddigi húza-vona után végre elérhetővé váltak azok a jegyek is, amelyekről eddig csak hallottunk. Gondolataim és véleményem jelenleg nem tűrné a klaviatúra gombjait ezért inkább nem írnám le.

Nyugati_focsatorna_evesjegy_2016,A Hortobágyi halgazdaság által eddig kezelt Nyugati főcsatorna, immáron a Hajdú-Bihar Megyei Szövetség horgászvize lett. A napijegy 2000 forint, míg az éves engedély 14000 forintra emelkedett. Azt kívánom a szövetségnek, hogy legalább olyan jó gazdája legyen mint az előző kezelője a víznek.

hajduhatsagi_tobbcelu_csatorna_kekeviz_2016A HTVR tápcsatorna azaz az eddig ismert nevén Kékvízű csatornát eddig egy magánszemély Oláh János kezelte, amelyet ettől az évtől a Szövetség kapott meg. A napijegy 3500 forint a kétnapos jegy 6000 forintba kerül. Reméljük az eddig oly szép és igényes tiszta környezet ápolt és kulturált marad.

latokep_2016_evesKövetkezzék a Látóképi víztározó, amelyre idén már adtunk ki jegyet (megjegyzem törvénytelenül), majd azt visszajuttattuk és visszafizettük, majd ezek után ugyan azokat a jegyeket ugyan azon az áron kezdtük el értékesíteni. 🙂 hmmmm nagy szünet…..

Jelenleg a Látóképet sem a szövetség sem egyesület nem kezeli, de csak és kizárólag 2016-os érvényes területi jeggyel lehet rajta horgászni, az állami jegy március 10-től nem elég! A kezelő a Magyar Állam a befolyt bevételek is a Magyar Állam kasszájába kerül. Jegyek válthatóak horgászboltunkban a Kapitális Horgászboltban, Debrecen Kishegyesi út 146 szám alatt.

Jó horgászatot kívánunk a hosszú hétvégére!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .