0
Your Cart

Legfrissebb helyzetjelentés Látóképről

A MOHOSZ vezetőivel történt tárgyalások után március 10-től megkezdődhet a 2016. évi Látóképi területi engedélyek árusítása a horgászok részére.    Március 10-én a Nyugati-főcsatornára valamint a HTVR csatornára („Kékvíz”) érvényes engedélyek is átvehetők lesznek, horgászüzletünkben.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

2 thoughts on “Legfrissebb helyzetjelentés Látóképről

  1. Mennyibe fog kerülni a Kékvizű horgász tóra a napi jegy? Mennyiben változnak a szabályok? Lehet e éves engedélyt venni a vizre? Ha igen mennyi lesz az ára? A helyszinen lehet napi jegyet váltani? Valaki tud felvilágositást adni?

    1. Kedves Medwe69!

      Mivel pontos dolgot csak az után mondhatunk, miután a kezünkben vannak az engedélyek, ezért a következő információ nem hiteles:

      Éves jegy a Kék víz nevű csatornára nem lesz, helyette egy illetve két napos jegyek. Talán egy napijegy 3500 forintba fog kerülni. Valószínűleg a szabályok maradnak, vagy gyengülni fognak. Jegyértékesítés a kijelölt pontokon lesz, ezek a pontok horgászboltok, egyéb helyeket takar.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére