Halászléfőző verseny Hajdúnánáson (programajánló)

tiszacsegei halaszle fesztival 2013 30

Kedves Horgásztársak! Az Országos Magyar Vadászkamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezete meghívta Szövetségünket a Hajdúnánáson, a Gyógyfürdő területén ismét megtartásra kerülő idei rendezvényre. Ennek keretében augusztus 15-én (szombaton) halászléfőző versenyt rendezünk a megyei horgászegyesületek részére.

A főzőversenyen 3 fős csapatok vehetnek részt. Minden csapat részére 5 kg halat, (kb. 4 kg pontyot, 1 kg kárászt) biztosítanak, melyet a Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft. ajánlott fel. Egyéb hozzávalókról, fűszerekről mindenki magának gondoskodik. (Víz a helyszínen természetesen rendelkezésre áll.)

tiszacsegei-halaszle-fesztival-2013-29

Bogrács, tartóállvány, tüzelőanyag (tűzifa, gáz, stb.) biztosítása szintén a résztvevők feladata. Üdítőkről és egyéb italokról a helyszínre kitelepülő büfék gondoskodnak.

tiszacsegei-halaszle-fesztival-2013-30

A verseny helyezettjei díjazásban részesülnek.
A részvételi szándék ismerete több szempontból (a szükséges halmennyiség biztosítása, főzőhely -igények bejelentése, stb.) is fontos, ezért arról július 31-ig írásos visszajelzést kérünk.

Tehát amennyiben úgy érzitek ti készítitek a legjobb halászlevet, abban az esetben ott a helyetek! Jelentkezni a Hajdú Bihari Horgász Szövetségénél!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .