Következnek a Szövetségi halasítások 2015

A magántavak után elérkezett, hogy Szövetségünk is bejelentse halasítását, amelyet 2015 március 30-án kezdenek meg – és havonkénti gyakorisággal tervezik folytatni – a két legjelentősebb megyei horgászvízen, a Keleti-főcsatorna és a Látóképi-tó víztározón. Nyitányként mindkét vízbe 2000-2000 kg méretes pontyot telepítenek, amely után a szokásos 3 napos tilalom ezúttal is érvényben lesz. A fancsikai tavakon a súlyos vízhiányos állapot miatt hatóságilag is telepítési és horgászati tilalom van hatályban.

One thought on “Következnek a Szövetségi halasítások 2015

 1. Kedves horgászok!
  Szeretném megosztani veletek azt, aminek önszorgalomból utána jártam és megtudtam a vízgazdálkodásról!
  A fancsika, vekeri, mézes, és társaik, csapadék víz tározók! Ezeket a tavakat a tivizig, minden tavasszal leengedi, nehogy belvíz legyen belőle! (már ha felgyülemlik) Ez a dolguk! 2014 tavaszán is ez, volt, csak arra nem számítottak, hogy 2014 be nem lesz csapadék! (pedig csak egy kis előre jelzést kellet volna megnézni) Meg egyébként is, miért nem akkor eresztik le, amikor baj van!
  Na, ezzel a MOHOSZNAK és a Horgász egyesületeknek több százmilliós kárt okoztak a hozzá nem értő tivizigesek!
  Szerintem itt foglalkozás körében, hozzá nem értés miatt, több százmillió forintos kárt okozott a felelőtlen vízgazdálkodással megbízott személy! (szemét)
  Carp

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .