Versenyengedély mint okmány megszűnik

sirkartya

Kedves Horgásztársak! Ismert Önök előtt a MOHOSZ elnöksége E-49/2014 számú döntése, mely kimondta „A MOHOSZ Elnöksége úgy határozott, hogy 2015. évtől a horgász versenyport versenyzőinek a verseny-engedélye a MOB SIR kártyája lesz. A SIR (sportolói versenyengedély kártya) alapján kell megfizetni az 1000 Ft-os díjat a MOB felé. A korábbi MOHOSZ versenyengedély, mint okmány megszűnik. Szerepét 2015-től a SIR sportolói versenyengedély kártya veszi át. A Választmány által korábban meghatározott mértékű versenyzői tagdíjakat is a SIR kártya kiváltásakor kell megfizetni. Az országos bajnokságokon kizárólag SIR kártya birtokában lehet nevezni és a versenyeken indulni. A SIR kártya meglétét célszerű szorgalmazni a nagyobb létszámú kupaversenyeken és a szövetségek által rendezett megyei, területi versenyhorgász bajnokságokon is.

sirkartya

A versenyzői tagdíjbevétel, ha jelenleg még kisebb mértékben is, de hozzájárul a világversenyekre nevezett válogatottjaink szereplésének finanszírozásához . Tehát ez évtől megváltozott a versenyzők regisztrálása és a versenyengedély kiadása. A megyei, területi szövetségeket 2015-től már nem terheli ez a feladat. Mindössze arra kérjük szövetségüket, hogy a még Önöknél jelentkező versenyhorgászokat a MOHOSZ-hoz (a MOHOSZ versenyfelelőséhez. Bárány Leventéhez) irányítsák a SIR kártyák kiváltása ügyében. A kommunikációs e-mail cím a versenyengedélyek kiváltása ügyében az ovhb@mohosz.hu. A horgászversenyzőket az OVHB honlapján (www.ovhb.hu) is tájékoztatni fogjuk, illetve a tavalyi évben SIR kártyát váltókat e-mailben is igyekszünk közvetlenül értesíteni.

Köszönjük szövetségüknek, hogy megyéjükben, területükön, a horgász egyesületeikben tagsággal rendelkező. Önökhöz forduló versenyhorgászokat tájékoztatják a változásokról.

Horgászüdvözlettel: Fűrész György

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .