V. KAPITALIS.EU horgászverseny (versenykiírás)

Ismét megrendezésre kerül, immáron ötödik alkalommal a KAPITÁLIS Hajdú-Bihari horgászportál finom szerelékes horgászversenye , amelynek ismételten a Látóképi víztározó versenypályája ad otthont. A verseny 2014. augusztus 10-én vasárnap kerül megrendezésre reggel 7 órai kezdettel. A verseny időtartama 4 óra lesz.

20090524megyeihorgaszversenykupak

Lebonyolítás:

7:00- 7:15 gyülekező

7:15-7:30 sorsolás

7:30-8:25 helyek elfoglalása

8:25 etetés

8:30 verseny kezdete

12:30 verseny vége

13:00 ebéd, eredményhirdetés

negyedik-kapitalis-horgaszverseny-latokep-2013-34

Időtartam: 4 óra

Díjazás: Kupa + Ajándékok

 

Szabályzat:

  • Minden versenyző 1 horgászbottal horgászhat, melyen kizárólag úszós felszerelés lehet egyetlen egyágú horoggal. A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat.
  • Ifjúsági versenyzőknek az etetés megkezdéséig a horgászfelszerelés összeállításában, etetőanyag keverésben, stb. mindenféle segítség nyújtható, azt követően kizárólag csak szóbeli segítségnyújtás engedélyezett.
  • Felnőtt versenyzőknek a rajthely elfoglalását követően a verseny végéig semmilyen külső segítség igénybe vétele nem engedélyezett.
  • A verseny során egy versenyző maximálisan 17 liter etetőanyagot és 2,5 liter élő anyagot használhat fel, melyből a szúnyoglárva mennyisége nem haladhatja meg a 1 litert, ebből a horogra szánt tűzőszúnyog mennyisége a 0.3 litert.
  • A verseny során kifogott halat kizárólag haltartóban lehet tárolni.

 

Nevezni telefonon (52/739-299) illetve személyesen a horgászboltunkban. A versenyen csak előre nevezett versenyzők vehetnek részt.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .