Országos Horgász Csapatbajnokság 2014 (csapatbemutató)

OHCSB 2012 011

A MOHOSZ Elnökségének megbízásából az Országos Versenyhorgász Bizottság meghirdeti a 2014. évi Országos Horgász Csapatbajnokság I-II. osztályának versenyét, amelyet 2014. július 12-13-án tartja a Velencei-tavon, a sukorói evezőspályán. A bajnokságot a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége bonyolítja le. Ezen versenyen a Hajdú-Bihari csapat is részt vesz. Célunk az első osztályba történő visszakerülés. A csapatok nevezési díja 80.000 Ft volt csapatonként, amelyet a Megyei Szövetség fizetett ki.
A nevezési díj magába foglalja a szervezéssel, pályarendezéssel, díjazással kapcsolatos kiadásokat, valamint a versenypályák igénybevételének költségeit, és a kötelező edzésnap, illetve versenynapok területi engedélyeinek árát. A további edzésnapokon a versenyzőknek kell gondoskodniuk a napijegyek megváltásáról.

A bajnokságban résztvevő csapatoknak a szállásról és étkezésről maguknak kell gondoskodniuk, természetesen a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége segítséget tud nyújtani.

Megyei csapatunk az alábbi résztvevőkkel áll ki a versenyre

Buczkó Krisztián
Buczkó Krisztián
Takács János
Takács János
Dobos János
Dobos János
Lénárt Gábor
Lénárt Gábor

 

Tartalék és edző

Krakkó Tamás
Krakkó Tamás

U14

Csirkés Péter
Csirkés Péter

U18

Radácsi Kristóf
Radácsi Kristóf

 

U23

Mónus Tamás
Mónus Tamás

Női

Németi Krisztina
Németi Krisztina

Csapatkapitány

 Pinczés István
Pinczés István

 

Sok sikert kívánunk nekik!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .