0
Your Cart

Haltelepítések, átváltható engedélyek

Július 14-én, hétfőn ismét haltelepítéseket végez a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség: bevételeinkből 3000 kg méretes pontyot vásároltunk meg és telepítjük azokat a Keleti-főcsatornába és a Látóképi-víztározóba. A halasítások miatti 3 napos horgászati tilalom ezúttal is érvényben lesz.

Pontytelepítés a Fancsikai tavakba

A fancsikai tavakon a krónikus vízhiány okozta körülmények szinte már ellehetetlenítették a horgászatot, ezért az ide megvásárolt engedélyeket a Szövetség irodájában (Debrecen, Balháné utca 4 szám) az árkülönbözet befizetése mellett érvényesíteni lehet a Keleti-főcsatornára vagy a Látóképi-tóra.

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

2 thoughts on “Haltelepítések, átváltható engedélyek

  1. Nehogy sokat telepítsetek mert nem marad a zsebetekben!!!Újabb 1500kg Látóképbe elég komoly,számolhatnánk mennyi engedélyt adtak még el az utóbbi hónapban.Akik a Mézesről és a Fancsikáról átjöttek az onnan befolyt pénz és az eladott napijegyek.Gondolom már Októberre se marad a pénzből,ahogy márciusban sem volt telepítésre szánva.Ilyen szar évük sem volt a Látóképi pecásoknak!!!Meglehet kérdezni.

  2. Pontosan, 1500Kg mi az egy ekkora vízfelületre!
    Én speciál nagyon ritkán viszem haza a halat, csak mikor a család nyaggat legalább 1-et hozzak már!
    De sokan nem állnak meg 1nél sőt, 2-3-4-nél sem! És ki ellenőrzi őket? Senki!
    Kérdem én ki látott ki találkozott a versenyek kivételével halőrrel tavaly vagy idén?
    Engem tavaly a 37 alkalomból egyszer sem (igazoltattak) oszt engedííííly van e?
    Sec perc alatt szétlopják! A Retküket meg otthagyják a horgászhelyen! Majd megy a hülye oszt aki nem akar retekben chipszeszzacskók meg kajamaradék mellett pecázni majd összeszedi! Oszt a gyűrűbe dobja!
    Hiába írtam a MOHOSZ-nak, eljárunk az ügyben! oszt semmi! Eső van az útról nem is szólván!
    Északa pecázok a látón! Ha a cigányok nem lopják ki a szemem akkor Römtttöööthömmm puty puty puyt este 8 tól hajnal 6-ig! Szivattyú! Fasza köszi etetésnek ennyi!
    És én hülye még mindig szeretek kijárni 😛

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére