VII. Tiszacsegei Halászlé Fesztivál 2014 (programajánló)

tiszacsegei halaszle fesztival 2013 30

Halászléfesztivál lesz 2014. július 5-én Tiszacsegén. Tiszacsege híres a kitűnő halászlevéről és a Tisza-parti Halászcsárdájáról. Évről évre július első szombatja a csegei halászlé ünnepe. Rengeteg embert vonz és csábít vissza Tiszacsege és a legjobb tiszai halászlé. A rendezvényt élő koncertek, szórakoztató programok és a Tisza közelsége teszi teljessé.

VII csegei halászlé

tiszacsegei-halaszle-fesztival-2013-30

Idén hetedik alkalommal július 5-án, szombaton rendezzük meg a nagy sikerű TISZACSEGEI HALÁSZLÉ FESZTIVÁLT. Célja a méltán híres tiszacsegei halászlé hírnevének öregbítése, valamint Tiszacsege városának turisztikai népszerűsítése. Az esemény központi eleme a Halászcsárda által a szabadban főzött halászlé, melyet a rendezvény napján népszerűsítési célból kedvezményes áron kínálunk. A rendezvényt gyermek és családi programok, kirakodóvásár, vidámpark, lovas bemutató és kézművesek színesítik. Fellép: Bebe,Radics Gigi,Vastag Csaba,Nótár Mary

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .