Horgásztábor a Sáska horgásztavon

saska tabor 2

Ha most ismerkednél a horgászat alapjaival, ha már szenvedélyed a peca? egyaránt jó helyen leszel táborunkban! A megye egyik elsőszámú gyermek és családbarát taván, a Sáska horgásztón. Fogd meg életed halát! Bőséges halállomány, rekordlistás pontyok, kulturált környezet. Tanuld meg, lesd el a horgászati módszereket meghívott mesterhorgász vendégeink útmutatásai segítségével. Spicc, feeder, match, rakós, bojlis technikák bemutatása, kipróbálása. Etetési, csalizási praktikák. Szerelék összeállítási gyakorlatok. Horgászati alapismeretek, horgászati szabályok elsajátítása. Éjszakai horgászat. Táborzáró horgászverseny.

-Peca kifulladásig, sok szép hal, felejthetetlen horgászélmények, jó társaság.

-A táborba általános iskolás gyerekeket várunk.

saska_tabor

Időpontok:

turnus: 2014.06.16.-06.20. naponta 7.30- 16.30-ig
turnus 2014.06.23.-06.27. naponta 7.30- 16.30-ig

A részvételi létszám korlátozott,a helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik. Egy turnusba maximum 20 gyereket fogadunk. A 2. turnus feltöltését csak az 1. turnus betelése után kezdjük meg.

Érkezés naponta a Sáska tóhoz autóval egyénileg, vagy a Debrecenből induló menetrend szerinti autóbusszal, táborvezetői kísérettel. Buszjegy vásárlása egyénileg, saját költségből. A busszal érkezőket a megállóból autóval szállítjuk a tóhoz.

A Sáska tóról röviden: A rendkívül jó adottságokkal rendelkező tó halállománya tökéletesen alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztaltabb gyerekhorgászok számára a horgászati tudásuk elmélyítésére és peca élményeik megszerzésére. A bőséges ponty és kárász állomány garantálja a felhőtlen szórakozás örömét és a biztos halfogást. A megye egyik környezetbarát tava, ahol többek között napelemrendszer biztosítja az áramtermelést. Kulturált környezetben, igényes mellékhelység és vizesblokk biztosítja a gyerekek komfortérzetét. A jól felszerelt 50 négyzetméteres halőrházban kisebb büfé és horgászcikk bolt is működik. A tó teljes egészében bekerített, ami a gyerekek biztonságát is elősegíti.

Bővebb információ a tóról: www.saskahorgaszto.hu

saska_tabor_2

Ellátás:

-Naponta meleg ebéd, uzsonna.

-Saját horgászbot, felszerelés szükséges.

A tábor költsége:

18 900 Ft/fő/turnus

Az ár tartalmazza a Sáska tó bérleti díját, a napi ebédet, uzsonnát. Mindkét turnusra jelentkezőknek és testvéreknek 10% kedvezmény jár. A költség befizetése 2 részletben is lehetséges.

Jelentkezés,beiratkozás:

Arany Csaba

testnevelő, sportpedagógus,táborvezetőnél

70/212-4032

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .