0
Your Cart

Harangi Csaba – Mindig kell egy jó kosár…

Tudom, kicsit piacosan hangzik a cím, de az is lehet, hogy nem vásárolni megyünk vele, hanem horgászni! Igen etetőkosárral horgászni szoktunk és kifejezetten jó eredményt is csak jó minőséggel lehet elérni.  Először is kezdjük a legelején, hisz hazánkban itthon, van bizony egy feeder versenyszabályzat és annak megfelelő horgászathoz, egy előírásoknak megfelelő etetőkosár kell, melynek a főzsinóron csúsznia kell, de a kosáron magán nem mehet át a zsinór.

Erre megoldás ez a drótos etetőkosár, mely négy méretben kapható: 20, 30, 45, 60 grammos kivitelben. Ha a kosárba belenézünk, látható se nem szögletes teljesen, se nem kör alakú, ez a kosár olyan mint egy alagút. A dolga az hogy az etetőanyagot bejuttassuk vele a vízbe, majd ezek után stabilan a talpán feküdjön!

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár01

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár02

Na kérem most jön itt a meglepetés a gyártótól, hisz mivel most épp etetőkosárról írok azt jelenti van nálam egy pár darab belőle. Akartam fotózás céljából megállítani őket egymás mellé, de nem lehet!! Nos, igen a fizika az bizony fizika, a kosár úgy készült el, hogy a felső részén kicsit több súly van mint alul tehát, mindig a talpára esik. Függőlegesen letenni az asztalra például egyszerűen lehetetlen, mintha csak horgásznánk vele, azonnal a talpára borul, okos egy kosár?

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár03

Minőségéről néhány szót, hiszen mint már fentiekben írtam fontos. A kosár stabilan elkészített színterezett. Kezelt és festett felület áll rendelkezésünkre, ez azt jelenti a kosár a horgászat után is kosár marad. Nem fog jelentkezni rozsda, nem fog össze-vissza hajolni és a legfontosabb még ezen kívül, nem fognak drótszálak kiállni belőle, ez a kosár ?mindössze? horgászatra alkalmas, de arra nagyon?

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár04

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár05

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár06
Épp most zajlott le a Hajdúsági Feeder Bajnokság első fordulója és mondanom sem kell ott voltam én is. Pont ez a kosár volt a legmegfelelőbb a versenyen való részvételre és tette is a dolgát, semmi okom a panaszra jól vizsgázott nálam és fogom is még használni.

Harangi Csaba - Mindig kell egy jó kosár07
Talán még jöjjenek a száraz tények:

20 és 30 grammos kivitel méretei:
Magasság: 30 mmm
Legnagyobb, mért szélessége: 30 mm

45 és 60 grammos kivitel méretei:
Magasság: 45 mm
Legnagyobb, mért szélesség: 30 mm

Kapható a jobb horgászboltokban. Én azt kívánom, mindenkinek legyen sok öröme benne és jó feederezést mindenkinek! Görbüljön!!

írta és illusztrálta: Harangi Csaba

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×