Harcsafogó páros horgászverseny a Kiserdei víztározón (versenykiírás)

A Derecskei Sporthorgász egyesület páros Harcsafogó horgászversenyt hirdet április 26. szombat estére. A verseny nyílt, bárki nevezhet nem csak tagok. Egy csapat, két fő, négy bot tetszőleges horgászmódszer, lehet pergetni is. Esetleges egyéb ragadozó halat haladéktalanul vissza kell engedni. Minden méretű harcsa beszámít a fogásba. Szektorok lesznek kijelölve, amin belül a csapatok mozoghatnak, szektort elhagyni nem lehet. A fogott harcsák elvihetők. Csónakos behúzás megoldható.

24 órás harcsafogó verseny és haltelepítések

Nevezési díj 2.000 forint/csapat. Gyülekező délután fél ötkor a vaskapunál. A verseny este hattól reggel hatig tart. Díjazzuk a legnagyobb súlyt elért csapatot és a legnagyobb halat fogó horgászt. A versenyen részt kívánó venni csapatok előre jelezzék a részvételi szándékukat legkésőbb április 25-ig, erre azért van szükség, hogy tudjuk mennyi szektort jelöljünk ki. Érdeklődni jelentkezni: Dóró Károly 30/310-04-60 számon este hat után, vagy Gyüre Imre 30/685-00-46 számon.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .