Halászati törvénnyel kapcsolatos fórum Debrecenben

20081212 iet sant duncan botting presentation 1

2014. január 1-től az új Halászati törvény lépett életbe. Sok a kérdés és érdeklődés a témával kapcsolatban. Ennek apropójára a Debreceni Csali Horgász Egyesület az új Halászati törvény horgászokat érintő aktuális szabályairól tájékoztatóval egybekötött fórumot tart Debrecenben a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában (4031, Debrecen Margit tér 19.)

 forum

Az előadó Cserepes Ernő a Hajdú Bihar Megyei halászati főfelügyelő, aki a tájékoztató után válaszol a résztvevők, témával kapcsolatos kérdéseire. Ahhoz, hogy mindenki választ kaphasson a rendezvény alatt, arra kérem az érdeklődőket, hogy kérdéseiket, ha módjuk van rá, e-mailben a csalibutik@digikabal.hu, vagy az info@kapitalis.eu e-mail címre küldjék el nevükkel és horgász egyesületük nevével, vagy személyesen juttassák el a CsaliButik horgászboltba vagy a Kapitális horgászboltba.

 

A rendezvényre belépő jegy nincs, minden érdeklődő horgásztársunkat szeretettel várunk. Időpont: 2014. március 9. Vasárnap 15:00

 

A Debreceni Csali Horgász Egyesület vezetőségének nevében

Takács Lajos

 

 

Kérdésedet felteheted az alábbi űrlap kitöltésével is!

 

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Ellenőrző kód

    Hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .