Tájékoztatás – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a Hajdú-Bihar megyei Horgász Szövetség megállapodásáról

keleti fcs

Az üzenőfalunkon a napokban feltett kérdésekre, amely a Keleti főcsatorna területi jegyének érvényességére vonatkozott a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség az alábbi közleményt adta ki: A Keleti-főcsatornára kiváltott területi engedélyek érvényességét illetően a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a Hajdú-Bihar megyei Horgász Szövetség megújította a korábbi megállapodását, miszerint:

magyarorszag_megyei_terkep

1. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szövetség által a Keleti-főcsatornára kiadott területi engedélyek érvényességét a Hajdú-Bihar megyei Szövetség a Debrecen-Balmazújváros közúti hídig ismeri el.

2. A Hajdú-Bihar megyei Szövetség által kiadott területi engedélyek érvényességét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szövetség a Bagotai úti hídig ismeri el.

3. A balmazújvárosi vízszintszabályozó feletti szakaszon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, az alatta lévő szakaszon a Hajdú-Bihar megyei Szövetség horgászrendje érvényes.

4. A megállapodás határozatlan időre érvényes.

keleti_fcs

Nyíregyháza, 2014. február 10.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Hajdú-Bihar Megyei

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .