Állami jegyek és éves területi engedélyek hosszabbítása

mohosz

?A halgazdálkodásról és a hal védelméről? szóló (2013. évi CII.) törvény Végrehajtási Rendelete a Vidékfejlesztési Minisztérium részéről a mai napig nem került kiadásra és a horgászati állami okmányok (fogási naplók, állami horgászjegyek) sem állnak még rendelkezésre. Ezek a körülmények a szokásos, január elején kezdődő értékcikk-átadást a tagegyesületek részére valószínűleg nem teszik lehetővé.

Amint az állami okmányok rendelkezésre állnak és azok forgalmazására a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatallal a szerződést meg tudjuk kötni, megkezdjük azoknak, valamint a területi engedélyeknek is a kiadását, s erről a tagegyesületeinket tájékoztatni fogjuk.

allamijegy1

Tekintettel arra, hogy a horgászok így csak később juthatnak hozzá a szükséges okmányokhoz, és az állami jegyek a rendelet-tervezet szerint a jövő év január 31-ig érvényesek, a Szövetség a 2013. évi területi engedélyei érvényességét ezen időpontig meghosszabbítja.

A fogási naplók leadási határideje: 2014. február 10.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .