Csatornák a megyeszékhely körül (visszatekintő)

1106karasz

Az évek során sok tóra, folyóra és csatornára eljutottam. Szerencsém van hiszen utamat segítőkész emberekkel köveztem ki a moslékot pedig hátra hagytam. Egy öreg bácsikától hallottam, hogy a közelben található csatornák melyek tavainkat kötik össze életben igen gazdagok. Ez az Öregúr nyitotta ki a szemem, hogy valóban nem állnának annyian ezen csatornák partjain, ha nem fognának soha.

Csatornák a megyeszékhely körül
A kiszemelt pálya
Spiccbottal a kézben
Spiccbottal a kézben

Az Erdőspuszta szívében található Fancsikai tavakat összekötő csatornákra esett a választás. A fenekezés ezen csatornákon lehetetlen, legalább is nekem a magasan álló növényzet miatt. Amúgy sem arra készültünk, spiccbotot ragadtunk ment az apró gombóc a vízbe majd utána a csonti követte a horgon.

Az etetőanyagra igen rosszul reagáltak a halak, így helyet változtatva már csak csontis etetést alkalmaztunk. A csak élőanyaggal történő etetés meghozta a kívánt eredményt.

Jött szép vörösszárnyű
Jött szép vörösszárnyú
És kárász is
És kárász is
Csatornák a megyeszékhely körül
Anya és lánya
Csatornák a megyeszékhely körül
A zsákmány

A rövid idő alatt amit horgászattal töltöttünk szépen fogtunk. A kárászok nagyon jó erőben voltak az alacsony hőmérséklethez képes. Javaslom mindenkinek, aki egy jót akar szórakozni, hogy látogasson el ezekre a csatornákra, hiszen a meglepetés nem marad el. Azt meg, hogy ki melyikre megy azt rátok bízom a helyek száma majdhogynem megszámlálhatatlan.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .