Mi várható a mai napon?

Az 1956-os forradalom Magyarország népének a sztálinista diktatúra elleni forradalma és a szovjet meg­szállás ellen folytatott szabadságharca, amely a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye volt. A budapesti diákoknak az egyetemekről kiinduló békés tün­te­té­sével kezdődött 1956. október 23-án, és a fegyveres felkelők ellenállásának felmorzsolásával feje­ződött be Csepelen november 11-én.

 

idokep-elorejelzes

 

Ez történt 57 évvel ezelőtt, de vajon mi várható ma? -Az ország egész területén lesznek megemlékezések, azonban mi horgászok mindezt a parton is megtehetjük. Milyen idő vár minket a parton a mai nap folyamán? -Az időkép.hu  leírása alapján a mai napon „Szerdán kezdetben északon, északkeleten, délután pedig északnyugaton lehet valamivel több felhő lesz az égen, azonban összességében mindenhol a napsütésé lesz a főszerep. A Dunántúlon többfelé erős, viharos lehet a déli-délnyugati szél. Hajnalban helyenként pára, köd képződhet. Reggel 10-16°C, délután 19-26°C várható.” -Ezek alapján azt javaslom, aki csak teheti menjen a horgászhelyek-re és élvezze a vénasszonyok nyarát.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .