Tiszai pecasuli indul

tiszaipecasuli

Tiszarofftól Tiszacsegéig, Kiskörétől Tiszakesziig huszonhat település mintegy kétszáz diákja kezd megismerkedni a horgászattal a napokban. A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. továbbra is elkötelezett a gyermekek természeti, horgászati nevelésének támogatásában, ezért nagyszabású horgászprogramot indítottunk a Közép-Tisza-vidék szerény lehetőségekkel bíró térségében.

 

tiszaipecasuli

 

 

A 2013-as tanévkezdést követően számos Tisza-parti település iskolájában elméleti és horgásztechnikai órákon, valamint vízparti foglalkozásokon vehetnek részt a horgászat iránt érdeklődő 4. osztályos gyerekek. A Pecasuliban a Tisza-tó halaival, élővilágával is megismerkedhetnek a résztvevők, de olyan fontos témákról is minden órán hallanak majd, mint a horgászetika, a vízi és szárazföldi közlekedés vagy a természetvédelem.

 

Társaságunk részletesen kidolgozott tematikát és munkafüzetet, alapvető horgászfelszerelést és horgászengedélyt is önerőből biztosít a résztvevőknek. A tanév során honlapunkon és facebook-oldalunkon is folyamatosan hírt adunk a Pecasuli eseményeiről.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .