Charlie Chaplin jelenése a Pródi horgásztavon

480px Charlie Chaplin

Horgászataim során a kötelező horgászfelszerelések mellett, mindig szorítok helyet valamilyen média kütyünek is, legyen az fényképező vagy kamera. Tisztában vagyok vele, hogy a mai világban már egy telefon is helyettesíthetné ezeket, de a megszokás az megszokás valahogy még mindig jobban bízom ezekben az eszközökben. Sokszor jártam már úgy, hogy az anyag elkészült a felvételek a számítógépen „csücsültek”, de a szerkesztésre majd később került sor. A következő videó is egy ilyen horgászatot mutat be, amolyan Charlie Chaplin stílusú némafilmként. Akinek van nyolc perce az nézze meg szerintem megéri.

 

 

Röviden néhány szó a horgászatról: 

Az idei évben azaz 2013-ban nyitotta meg képzeletbeli kapuit a Pródi horgásztó, amely mint bojlis horgásztó került egyik pillanatról a másikra a horgászok rivalda fényébe. Sokan látogatták, látogatják mai napig a fogás pedig szinte biztos. A videón is lehet látni, hogy rengeteg halat fogtunk, azonban azok átlagsúlya igen csekély volt. Tehát, aki ezt a tavat választja horgászata céljául és nagy halat szeretne fogni az készüljön fel arra, hogy a legnehezebb feladat a szelektálás lesz. Emelet csak ajánlani tudom a tavat, mert ott minden peca olyan, mintha egy komoly versenyen horgásznál.

 

prodi-halastavak-2013-1
A szelektálás nehéz, de nem lehetetlen

 

 

 

 

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .