IV. KAPITALIS.EU horgászverseny (versenykiírás)

Debreceni Vasutas HE. nyílt nevezéses horgászversenye versenykiírás

Ismét megrendezésre kerül, immáron negyedik alkalommal a KAPITÁLIS horgászverseny, amelynek nem más mint a Látóképi víztározó versenypályája ad otthont. A verseny 2013. augusztus 18-án vasárnap kerül megrendezésre reggel 7 órai kezdettel. A verseny időtartama 4 óra lesz.megyei-harcsafogo-verseny-latokepi-viztarozo-2013-023

 

Lebonyolítás:

7:00 – 7:15 gyülekező

7:15 – 7:30 sorsolás

7:30 – 8:25 helyek elfoglalása

8:25 etetés

8:30 verseny kezdete

12:30 verseny vége

13:00 ebéd, eredményhirdetés

Időtartam: 4 óra

Díjazás: Kupa

Szabályzat:

  • Minden versenyző 1 horgászbottal horgászhat, melyen kizárólag úszós felszerelés lehet egyetlen egyágú horoggal. A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat.
  • Ifjúsági versenyzőknek az etetés megkezdéséig a horgászfelszerelés összeállításában, etetőanyag keverésben, stb. mindenféle segítség nyújtható, azt követően kizárólag csak szóbeli segítségnyújtás engedélyezett.
  • Felnőtt versenyzőknek a rajthely elfoglalását követően a verseny végéig semmilyen külső segítség igénybe vétele nem engedélyezett.
  • A verseny során egy versenyző maximálisan 17 liter etetőanyagot és 2,5 liter élő anyagot használhat fel, melyből a szúnyoglárva mennyisége nem haladhatja meg a 1 litert, ebből a horogra szánt tűzőszúnyog mennyisége a 0.3 litert.
  • A verseny során kifogott halat kizárólag haltartóban lehet tárolni.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .