0
Your Cart

Ifjúsági és Gyermek horgásztábor 2013

Szövetségünk ebben az évben Püspökladányban rendezi meg 10 napos megyei nyári ifjúsági horgásztáborát, a püspökladányi V-ös tónál. A táborozásra 4-8 ágyas kollégiumi szobákban való elhelyezéssel, teljes ellátással, egyéni utazással kerül sor 2013. június 28-július 07. között. A táborozásra 22 fő, 10-16 éves ifjúsági és gyermek horgász jelentkezését várjuk.

 

hajdu_bihar_megyei_horgasztabor_2013

Részvételi díj: 50.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a szállás és étkezés térítéseit, a programokon való részvétel költségeit, horgász napijegyek árát és a horgászversenyek díjait is. Ezen összegből Szövetségünk 23.000,- Ft/fő költséget átvállal, a további 27.000,- Ft/fő összeget a fiataloknak vagy az őket delegáló egyesületüknek kell téríteni. Hagyományosan négy tusa vetélkedőt szervezünk, mely nyertesei térítésmentesen vehetnek részt az országos horgásztáborban.

 

A tábor vezetője:

Csizmadia István, a Vasutas HE. elnöke

Tel.: 06-30/ 357-7030

e-mail: vasutashorgasz@freemail.hu

 

A tábor előkészítésére vonatkozó intézkedések megtétele érdekében kérem, hogy a résztvevők jelentkezésüket legkésőbb 2013. június 10-ig Egyesületüknél, vagy a Szövetségünknél tegyék meg a részvételi díj egyidejű befizetésével. A táborral kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a tábor vezetőjétől kérhető a fenti telefonszámon. A jelentkezett fiataloknak személyre szóló írásos értesítést küldünk. Kérjük az egyesületek vezetőit, ifjúsági felelőseit, hogy támogatásukkal szíveskedjenek hozzájárulni a tábor sikeres megrendezéséhez.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére