1
Your Cart

Telepítés a Keleti-Látóképi és Fancsikai tavakba 2013.06.10

A délelőtt folyamán telepítést tartott a Hajdú-Bihari Horgász Szövetség a Keleti főcsatornán, a Látóképi víztározón és a Fancsikai tavakon. A Bocskai Halászati Kft-től vásárolt halak egyedsúlya kb 1.5-2 kg volt. A Keleti főcsatornába 15 mázsa a Fancsikai tavakba 15 mázsa míg a Látóképi tározóba 10 mázsa zömében pikkelyes ponty került. Minden a előre tervezettnek megfelelően alakult. A telepítést több horgász is figyelemmel követte. Dr Veres Ferenc kérdésünkre azt is elmondta, hogy horgászni, lehet de ne feledjük azt, hogy a pontytilalom szombatig tart, tehát csak június 15-től lehet  csak hazavinni az esetleges zsákmányt.

 

Nézőtábor a telepítés közben
Nézőtábor a telepítés közben

 

Pontyok a kádban
Pontyok a kádban

 

A Kapitális horgászportál azt javasolja, ne horgásszunk ezeken a vizeken a következő napokban, kíméleti okok miatt, de ha mégis kilátogattok és látjátok, hogy van olyan horgásztárs, aki a pontyot nem vissza hanem a szákjába teszi hívjátok a 112-es segélyhívot, a 107-et vagy a Mohosz debreceni irodájának a telefonszámát.

 

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

2 thoughts on “Telepítés a Keleti-Látóképi és Fancsikai tavakba 2013.06.10

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére