0
Your Cart

Gyermek horgászverseny a Csalibutik szervezésben (ELMARAD!!!)

Ahogy azt megígértük, ebben az évben is megrendezzük a gyermek horgász versenyt 0-14 éves korig. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, most is a múlt évi helyszínt kerestük meg az esemény lebonyolítására, ahol azok a gyerekek és szülők is találnak maguknak szórakozási és pihenési lehetőséget, akik nem szeretnek horgászni, de szeretik a természetet.

NYIRABRANY%2016

NYIRABRANY%2011

 

NYIRABRANY%2014

NYIRABRANY%2012

 

 

A CsaliButik horgászbolt hagyományos ” szobából a szabadba ” gyermekhorgászversenyét 2013. május 26-án rendezzük meg Nyírábrányban a DÁVID tanyán található KILÁ-TÓ horgásztavon. Igazi családi programot igyekeztünk szervezni, amibe beletartozik a lovaglás, lovas fogattal való kocsizás – csekély térítés ellenében – valamint lehetőség van a verseny után csónakázásra vagy vízibiciklizésre, ezen kívül a gyerekek ismerkedhetnek a házköröli állatokkal valamint a struccokat is megnézhetnek közelebbről.

 

 

NYIRABRANY%2028

NYIRABRANY%2022

NYIRABRANY%2030

NYIRABRANY%2008

 

 

A horgászverseny után a kifáradt horgászpalántákat palacsinta partival várjuk, illetve azok akik nagyon megéheztek lehetőségük van egy ebéd – egytál étel – elfogyasztására igény szerint..

A nevezési díj 1.000,-Ft/fő

 

A versenyzők két kategóriában nevezhetnek, 0-10 éves valamint 10-14 éves korig. Mindkét kategóriában az első három helyezettet serleggel jutalmazzuk, a többi helyezettek érmet kapnak részvételükért. Ezen felül természetesen külömböző tárgyjutalmakkal kedveskedünk a résztvevőknek.

 

 

 

David%20tanya KILA to

MEGKÖZELÍTŐ: gépkocsival, autóbusszal, vonattal.

Vasúti menetrend

Volán busz menetrend

 

Támogatók jelentkezését szívesen fogadjuk!

A rendezvényt támogatja:

– MOHOSZ Hajdú-Bihar megyei szervezete

– HAJDÚ TAMÁS a SpecialMix etetőanyagok gyártója

– RAFINANZ ORE’CO Kft.Budapest

– PÓKER TRÓFEA Kft. Debrecen-Józsa

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×