Hajdú-bihar megyei Horgász Szövetség májusi tájékoztatója

horgaszvizsga telepites

Halasítás, éjszakai horgászat, vizsgáztatás: Május 6-án (hétfőn) folytatódnak a halasítások a megyei horgászszövetség horgászvizein. A Szövetség ezúttal 6.500 kg méretes pontyot vásárol és azokat helyezi ki a látóképi- és a fancsikai tavakba, a Keleti-főcsatornába és ? az árvízi helyzettől függően ? a Hortobágy-Berettyóba. A halfogási tilalmi időket a fogási naplóban leírtak szerint kell betartani. A Szövetség ezúton is felhívja a figyelmet, hogy az éjszakai horgászat idején (Keleti-főcsatorna, Látókép) a horgászhelyek megvilágítása kötelező. A horgászhelyet nem feltétlenül fáklyákkal, inkább a villamossági üzletekben megvásárolható, sötétedéskor automatikusan kigyulladó fényforrással javasoljuk megvilágítani.

 

 

horgaszvizsga_telepites

-Az új belépők részére előírt horgász alapismereti vizsgáztatásra május 6-án (hétfőn) 13 órakor Debrecenben, a Technika Házában kerül sor. (Nagy Lajos király tér 1-5.)

 

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség

One thought on “Hajdú-bihar megyei Horgász Szövetség májusi tájékoztatója

  1. Üdvözletem megszeretném kérdezni, hogy a 6.500Kg pontyot fogják szétosztani a Látóképben, a Fancsika 1-2-tavakban, a Keleti Főcsatornában, illetve a Berettyóba? Mert ez 5 Hatalmas Tó!
    Kb:. Hova mennyi ponty jut?
    Előre is köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .