H O R S E B A I T S B O I L I E – „Házi készítésű ponty csali !”

A horgászat, a természet szeretete majd az idő folyamán a bojlizás iránti elkötelezettség, kihívás, fanatizmus és szenvedély kerített hatalmába. Ezt folytatva döntöttem úgy, hogy időt és energiát nem kímélve, 2008-tól folyamatosan kísérletezzek. Gyártani olyan fogós bojli golyókat, melyek különféle alapanyagokból, lisztekből, alkotó elemekből állnak. Így haladva a nagyhalak horogra kerítése felé, az egyediség megtartása mellett, mely a mai napig tart. A mixek saját ötlet és recept alapján készülnek, tojás felhasználása mellett. Rengeteg összetevőből és néhány speciális alapanyagból, valamint természetes kivonatból állnak.

HORSE BAITS - Passion For Quality_014

HORSE BAITS - Passion For Quality_05

HORSE BAITS - Passion For Quality_07

Legfontosabb a minőség, ezért az alapanyagok friss, egy részük élelmiszeripari minőségű! A bojlik mesterséges tartósítószert egyáltalán NEM tartalmaznak. Ezáltal ízletesek és a vitaminokban, ásványi anyagokban is gazdag beltartalom mellett könnyen emészthetőek, ami folyamatos táplálkozást eredményezhet. Így biztosítva a halak számára megfelelő táplálékforrást, amit elfogadnak és bátran fogyasztanak. Ízfokozók, étvágygerjesztők, aminosavak, extractok és különböző magok is segítik a kellő hatás elérését és a kiváló oldódást. A bojlik magas tápértékkel és azonnali majd fokozatos, hosszan tartó hatásfokkal rendelkeznek, mivel mindig frissen készülnek !

HORSE BAITS - Passion For Quality_013

HORSE BAITS - Passion For Quality_011

HORSE BAITS - Passion For Quality_010

A gyártás során felhasznált tartalmas alapanyagok kellő intenzitása miatt, magas beltartalom jön létre, így aromák alkalmazása nélkül készülnek a bojlik. Azonban ez kérésre, igény szerint megoldható a plusz fokozás érdekében, egy aktuális kedvenc ízvilág elérésével is.

HORSE BAITS - Passion For Quality_09

HORSE BAITS - Passion For Quality_08

Minden Horse Baits bojlit érdemes fagyasztva tárolni, így őrzi meg legjobban a frissességét ! A túránk során bojliszárító zsákban tároljuk, hűvös helyen, naponta többször átforgatva !

A négy alap íz fogóssága (mely folyamatosan bővül) különböző magyar tavakon, változatos időjárási körülmények között, saját és más – más horgászok által is tesztelve, kiemelkedő eredményeket mutattak. A pozitív visszajelzések hatására és a rengeteg sikeres vízparton töltött hetek majd több kapitális hal megfogása mellett született meg, a Horse Baits.

HORSE BAITS - Passion For Quality_06

HORSE BAITS - Passion For Quality_04

HORSE BAITS - Passion For Quality_03

HORSE BAITS - Passion For Quality_02

HORSE BAITS - Passion For Quality_01

Ez egy alternatíva a horgászoknak akik szeretnek házi készítésű bojlikkal csalizni és gondtalanul várni a becserkészett halakat! Másrészről lehetőséget nyújt a kevés idővel és kísérletező hajlammal nem rendelkező sporttársak számára is. Valamint mód azok számára, akik nyitottak az új dolgokra és szívesen próbálnak ki olyan csalikat, amelyek egyedi összetétellel és ízvilággal rendelkeznek !

A cél az hogy több horgásztárs számára is elérhető legyen. Megismerve, bizalommal használva, a fogás öröme élmény legyen a halak és a természet védelme mellett!!! Bízom benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő csalikat, amikkel a következő cikkben bővebben írunk ! Eredményes szezonkezdést minden horgásztársnak!

 

HORSE BAITS „Passion For Quality” – A minőség iránti elkötelezettség !

„Homemade Carp Baits – Hungarian Product !”

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .