Figyelem – Lopás történt!

184231_526269610751219_523171468_n

A KÉT KUTYÁMAT MAJDNEM MEGÖLTÉK, ÉS KIRABOLTÁK a HALŐRHÁZUNKAT! KÉREM, osszátok meg. 200 000,- Ft nyomravezetői jutalmat ajánlok fel. Sebesülten, kómásan fekszenek, ki tudja, milyen hősiesen küzdöttek… és kivel? Egy komplett NAPELEMES RENDSZERT is elvittek! Kérek mindenkit, hogy segítsen megtalálni. Ha egyszerűen csak megosztjátok, az is sokat segít. Ha valakinek a környezetében felbukkannak ehhez hasonló, gyanús napelemek, óriási akkumulátorok, vagy bármilyen információja van az üggyel kapcsolatban, kérem jelezze nekem a 30-3820304-es telefonszámon.

 

A képen látható napelemek (8db), 4 db akkumulátor (amelyet egyedül képtelenség mozgatni), és egyéb, a működéshez szükséges berendezések tűntek el, tegnap, 2013. febr. 16-án éjszaka. (Ebes és Hajdúszoboszló között, félúton)

 

 

Szakszerű „leszerelésnek” tűnik, biztos, hogy célirányosan, előre kitervelten történt. Tudták, miért jönnek, felkészültek a kutyákra, de lehet, hogy túl későn hatott a nyugtató… A nyomozás elindult, biztosan sok embert meg fognak keresni az ügyben…, remélem megtalálják 🙁 Még egyszer kérem, hogy segítsetek abban, hogy minél több emberhez eljusson. Úgy gondolom, megrendelésre történt a lopás.

 

Köszönöm szépen:

Simon János

30-3820304

One thought on “Figyelem – Lopás történt!

 1. A kutyák rendbe jönnek, habár az egyiket még meg kell műteni.
  A halakhoz nem nyúltak, nem azért jöttek, előre szervezett, hozzáértő akció volt.
  Vannak nyomok, szerintem meg fogjuk őket találni.
  Mindenesetre komolyabb védelmi rendszert építünk ki, ami eddig is folyamatban volt, a végleges telepítéséig azonban még nem jutottunk el, anyagi okokból 🙁 , de felgyorsítottam a folyamatot!
  Üdv.: simon jános

  p.s.: egyébként a Sáska hétvégén már nyitva lesz, horgásztunk már idén, esznek a halak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .