Két nap és FEHOVA (szavazással)

nyito kep

Két nap és FEHOVA (szavazással)

„Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete.” (Fekete István)

2013. február 14-17. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendezzük a jubileumi Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítást, mely egyben a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek leghangulatosabb találkozója. A bemutatott különleges afrikai trófeák, hazai és külföldi portékák és vásárfiák mellett híres magyar vadászokkal, világutazókkal is találkozhat, beszélgethet. Megtekintheti többek között az I. FEHOVA Preparátor verseny nevezett műveit (120 db) és nyertes munkáit, belehallgathat a nemzetközi szarvasbőgő versenybe, szavazhat a ?FeHoVa Szépe?-re és megkóstolhatja a magyar gasztronómia remekeit.

 

 

[poll id=”22″]

 

 

A Magyar Állami Erdészetek teljes létszámmal képviseltetik magukat, ismertetőkkel, élővilág bemutatókkal, vadász- és túraajánlatokkal várják az érdeklődőket több, mint 700 m2-en. A horgászatot kedvelőknek is számos programot tartogatunk. Látható lesz Európa legnagyobb mobil akváriuma, mely több, mint 22.000 liter víz befogadására alkalmas. A giga akváriumban népszerű magyar horgászok tesztelnek majd csalikat, felszereléseket, mutatják meg a nagy fogásokért bevetett trükkjeiket.

 

Két nap és FEHOVA (szavazással)

 

Két nap és FEHOVA (szavazással)

 

Bemutatkoznak Magyarország horgászvizei is élővilágukkal, jellemző halfajtáikkal együtt. Jöjjön el családjával, barátaival a jubileumi kiállításra és ünnepeljen velünk! A kiállítás ünnepélyes megnyitójára február 14-én 11.00 órakor kerül sor az „A” pavilon színpadán. A kiállítást megnyitja: dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes.

 

 

Kiállítókról az alábbi linken olvashattok…

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .