0
Your Cart

Mit csinálhatunk november 9-10-11-én? Második felvonás

Tegnapi napon részletesen összefoglaltuk a Pontyshow előadásait, meghívott hírességeit, szakmai tekintélyeit. A mai napon A HorgászShow névre keresztelt minden horgásztechnikát és halfajt megcélzó kiállítást mutatnám be. 

Mit kaphatunk, ettől a kiállítástól. A weboldalt tekintve, amit ajánlanak és leírnak az tényleg show, ami alatt még koncertet is értek. Igazi családi programot próbáltak kialakítani, ahol a család olyan tagja is jól érezheti magát, aki nem igazán szereti a horgászatot.

Egész napos programok:

  • – MINIMAX Gyermek Horgászvilág
  • – A Horgászó Séf
  • – Halmádók konyhája Andrejszky Zoltánnal
  • – FőzőShow a TV Paprika szakácsaival
  • – Interaktív bemutatók, Workshopok
  • – Közönségversenyek

Pénteki programok:

horgaszshow program pentek
Nagyításhoz kattints a képre!

Szombati programok:

horgaszshow program szombat
Nagyításhoz kattints a képre!

Vasárnapi programok:

horgaszshow program vasarnap
Nagyításhoz kattints a képre!

Kivel találkozhatunk a kiállításon:

Franck Warwick
Franck Warwick

Franck Warwickkal, Andy Weltkamppal, Koen Koopssal, akik a pontyhorgászat „bojlis” technikájában értek el igen szép eredményeket.

 

Bokor Károly
Bokor Károly

Erdei Attila az idei éveben megszerzett feeder világbajnoki címével örökre beírta magát a feeder történelembe. Bokor Károly, Koós Ferenc, Králik Károly, Papp József. Ezeket a neveket mindenki ismeri, aki kicsit is érdeklődik a Magyar horgászsport iránt.

 

Lássuk, mennyiért kapjuk meg ezt a szórakoztatásra is kihegyezett kiállítást. Egy felnőtt belépőjegy 1900 forintba kerül, amelyhez kapsz egy ajándék reklámpólót. Ha van diákod akkor mindezt 1400 forintból úszod meg. A családi jegy kissé drágára sikeredett, ami 4000 Ft két felnőttnek és maximum három 14 év alatti gyereknek.

További információt a horgaszshow.hu weboldalon találnak az érdeklődök.

Mindenki döntse el ki hova menne. Számomra mind a két kiállítás tartogatna valami érdekeset, újdonságot. Ki tudja talán mind a kettőre elmegyek. Aki ott lesz, annak jó szórakozást.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére