1
Your Cart

Megyei Horgász Szövetség Értesítése

A megyei horgász szövetség augusztus13-án (hétfőn) ismét halasítja a horgászvizeket. A Szövetség most 2500 kg méretes pontyot vásárolt, melyekből a látóképi- tóba és a Keleti-főcsatornába is telepítenek. A halasítás napján és további két napon az említett vizeken horgászati tilalom lesz érvényben. A fancsikai tavakon – amelyek kizárólag a természetes felszíni vízkészletből, vagyis a csapadékból táplálkoznak – a száraz, csapadékszegény időjárás következtében olyan mértékben lecsökkent a vízellátottság mértéke, hogy azokba most halat telepíteni sajnos nem lehetséges.

Horgász világbajnokok:

  • Szenzációs eredményt értek el a fiatal magyar horgászok a szlovéniai utánpótlás világbajnokságon (Radece-Sevnicában tartották) a hétvégén.
  • Az U-14 korosztályban a balmazújvárosi Radácsi Kristófot is soraiban tudó magyar utánpótlás csapat az első helyen végzett, világbajnok lett.
  • Radácsi Kristóf az egyéni versenyben is első helyen végzett, aranyérmet nyert, ő Hajdú-Bihar megye első horgász-világbajnoka!

 

Üdvözlettel:

Dr. Veres Ferenc

HBM-i Horgász Szövetség

ügyvezető elnök

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

One thought on “Megyei Horgász Szövetség Értesítése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére