HORGÁSZVERSENY CSAK GYEREKEKNEK!!!!

NYIRABRANY%2016

Kedves Szülők, horgászó Szülők és ” horgászpalánták „!

Ahogy azt megígértük, ebben az évben is megrendezzük a gyermek horgász versenyt 0-14 éves korig. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel,….   most egy olyan helyszint kerestünk az esemény lebonyolítására, ahol azok a gyerekek és szülők is találnak maguknak szórakozási és pihenési lehetőséget, akik nem szeretnek horgászni, de szeretika természetet.

NYIRABRANY%2011

 

NYIRABRANY%2014

NYIRABRANY%2012

A CsaliButik horgászbolt hasgyományos ” szobából a szabadba ” gyermekhorgászversenyét  2012. június 03-án rendezzük meg Nyírábrányban a DÁVID tanyán található KILÁ-TÓ horgásztavon. Igazi családi programot igyekeztünk szervezni, amibe beletartozik a lovaglás, lovas fogattal való kocsizás – csekély térítés ellenében – valamint lehetőség van a verseny után csónakázásra vagy vizibiciklizésre, ezen kívűl a gyerekek ismerkedhetnek a házköröli állatokkal valamint a struccokat is megnézhetnek közelebbről.

NYIRABRANY%2028

NYIRABRANY%2022

NYIRABRANY%2030

NYIRABRANY%2004

NYIRABRANY%2007

NYIRABRANY%2008

NYIRABRANY%2009

NYIRABRANY%2035

A horgászverseny után a kifáradt horgászpalántákat palacsinta partival várjuk, illetve azok akik nagyon megéheztek lehetőségük van egy ebéd – egytál étel – elfogyasztására igény szerint..

A nevezési díj 1.000,-Ft/fő.

A versenyzők két kategóriában nevezhetnek, 0-10 éves valamint 10-14 éves korig.

Mindkét kategóriában az első három helyezettet serleggel jutalmazzuk, a többi helyezettek érmet kapnak részvételükért. Ezen felül természetesen külömböző tárgyjutalmakkal kedveskedünk a résztvevőknek.

Töltsönk el egy kellemes napot a szabadban!

NYIRABRANY%2005

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .