0
Your Cart

Kétnyaras pontyok telepítése

ketnyaras pontyok telepitese2012. április 19-én csütörtökön délután kellemes tavaszi időben folytatta az idei évre tervezett halasítását a Tisza tavi  Sporthorgász Kft. Kétnyaras pikkelyes pontyokat helyeztek ki a Tisza-tó több, horgászok által gyakran látogatott térségében. A halakat minőségi ellenőrzés és mérlegelés után vette át ökológusuk és halőrzési vezetőjük a közbeszerzési pályázaton nyertes Aranyponty Zrt. rétimajori telepén.
Abádszalókon az Abádi kikötőben, Tiszafüreden a Holt-Tisza szabad strand melletti szakaszán, valamint Poroszlón a Fűzfa kikötőben került vízbe a mintegy 3780 kilogramm kétnyaras ponty. A halak mindvégig jó egészségi állapotban és kondícióban maradtak, és nagy kedvvel vették birtokba új élőhelyüket, a Tisza-tavat.
Társaságunk a későbbiekben további kétnyaras pikkelyes ponty, előnevelt süllő és előnevelt harcsa ivadék telepítését tervezi. Majd a nyári hónapokban összesen mintegy 30000 kilogrammnyi háromnyaras pikkelyes ponty telepítésekkel zárul az idei halasítás.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×